категорија
Палдаун бар

Споделете го производот во вашиот:
  • Immersion process: seiko quality, meticulous immersion for the pursuit of good experience.

  • Frosted hand feel: Provides a wide range of motion grip comfortable.

  • Unique design: Effectively reduce the forearm power.

  • Gear adjustment: wide distance adjustable handle, adjustable grip inward, outward 4 angles.

  • Various specifications: Various models of pull back handle used together.Параметар на производот
Точка бр YL-FW-624
материјал
ABS/steel
ПАКУВАЊЕ 850 283 * * 200mm


Карактеристики

Get ready to take your back workouts to the next level with our Lat Pulldown Bar. Made of high-quality steel, this bar is built to last and can withstand even the toughest workouts. 

The textured grips provide a comfortable and secure hold, so you can focus on your form and get the most out of every rep. Compatible with most cable machines, this versatile bar allows you to target your latissimus dorsi muscle from a variety of angles, helping you build a stronger and more defined back. 

Follow our recommended exercises or create your own personalized workout routine to achieve maximum results. Don't settle for anything less than the best - choose our Lat Pulldown Bar for your next back workout.

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Дали нудите гаранција за производите?
Да, ние нудиме 1-3 години гаранција за нашите производи.
Како да се справите со неисправните производи или да ги вратите парите на неисправните производи?
Прво. Нашите производи се произведуваат во строг систем за контрола на квалитетот и стапката на неисправност ќе биде помала од 0.2%. Второ. За време на гарантниот период, ќе ве замениме со нови делови.
Што е со плаќањето?
Ние прифаќаме плаќање со alibaba trade assurance или T/T или L/C плаќања
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта