категорија
Сет за масажа

Споделете го производот во вашиот:
  • This massage kit can help me to perform muscle relaxation massage in various parts after exercise, such as soles, legs, arms and other parts, effectively promote blood circulation and relieve muscle soreness.
  • Whether you are looking to relieve muscle soreness, plantar fasc11tis, or do some pre or post-exercise trigger pointing, our massager is designed to deliver optimum results.
Опис на производот

MASSAGE BAR-360°FLOATING MASSAGE:Three-dimensional massage puncture points,stimu-lating acupoints,deep massage
pvc massage spike ball:the convex contact massage on the surface has high hardness and comfortalbe massage.bionic floating point design,360 kang's force can be easily dealt with
рачка од пена: рачката е покриена со софи заштитна обвивка, која е еластична и не се деформира лесно, удобна и мека, дури и во зима

FOOT ROLLER-HIGH-QUALITY MATERIAL - We made the foot massage roller with PVC material, and it delivers significant foot therapy

масажер за нозе-The balls of the fascinating roller imitate the shape of the siberian cocklebur, and the protruding spikes can stimulate deep tissue massage and release myofascial trigger points.

топка за масажа-massage ball is excellent tool for plantar fasc11tis.outer layer offers stimulating effect, promote blood circulation.

Параметар на производот

Точка бр. YL-MR-409
големина 6.5 / 7 / 9CM
материјал ПВЦ
Боја Прилагодено
логото Прилагодено лого
функција СТАБИЛНО
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта