категорија
Топката за ѕидови од песок од волна од кожена боја

Споделете го производот во вашиот:
  • The interior flling is has been specially created to help the ball keep its shape over repeated use. Each Wall Ball has been tested for balance to ensure the internal weight is evenly distributed.
  • Each Wall Ball comes with two loops on the side allow you to pick up the ball with ease.
  • Wall Balls are individually constructed for even weight distribution and double stitched to comply with the highest standards.
Опис на производот

Wall balls are the perfect addition to any gym, PT studio or home gym. All balls are 35cm in diameter, impact absorbing and moisture resistant. The casing design and construction ensures that the Aussie Strength wall ball remains dimensionally stable and balanced. Each ball regardless of weight has the authentic wall ball feel and will absorb high velocity impact.

4

Параметар на производот

Точка бр. YL-FT-108
Име Leatherette Wool Wall Ball
материјал Wool, Leatherette, Wool+Leatherette
Боја Прилагодена боја
Тежина 2/3/4/5/6/7/8/9/10/12KG
логото Прилагодено логото
големина Дија 36см
пакет poly bag+carton
апликација Универзална
користење Обука за јачина
функција Долгорочните
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта