категорија
Двојни пластични тркала AB Wheel кои не се лизгаат

Споделете го производот во вашиот:
  • Handles comfortable and easy to grip,help sculpting and toning core and upper body,including abs,shoulders,arms and back.
  • Gear skid floating-point,antiskid,shock absorption.
  • Sponge handle to improve comfort and prevent skidding and sweating.
  • Bright color,pleasant smell,healthy and environmental protection.
Опис на производот

1

Параметар на производот

материјал ABS,PVC,foam,steel tube
Редовни бои gray,black,yellow,blue,red,green,orange,purple and etc
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта