категорија
Прилагодлива поддршка за лактот

Споделете го производот во вашиот:
  • Get through the day without pain and discomfort. ARTBELL elbow sleeves offer compression and improve blood circulation, relieving symptoms of tendonitis, joint inflammation, tennis elbow, golf elbow, and other elbow pain.
  • Targeted compression and improved blood circulation are the key factors of fast recovery. Whether you are battling injury or trying to prevent one.
  • Wear it at home, work or in the gym. Wear it during day and night. We have created a perfect sleeve that knows no limits! Professional athlete, a bank employee, a full-time mom, or anyone in between, they all use Sparthos. And you? What are you waiting for?
  • Tight and seamless Sparthos elbow sleeve fits like a second skin. It is crafted from top quality breathable yarn and designed to accompany you anywhere. Your health deserves the best.
Опис на производот

1

Параметар на производот

Regular colors black+red/blue,custom colors are accept
материјал 65% Rubber,35%Nylon
пакет политорба + картон
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта