категорија
Дрвена Plyo кутија 3 во 1

Споделете го производот во вашиот:
  • INCREASE LEG POWER:building explosive leg power for lifting, running, combat, and gymnastic sports! Plyometric training forces muscles to exert maximum force in short intervals of time which results in a faster and stronger YOU.
  • MULIFACETED & VERSATILE :One box provides three different heights to work with, allowing you to switch up your exercises and introduce new challenges to your workouts with a simple FLIP! Plus, get a full body workout with Decline Push-ups, Split Squats, Around the Box Planks, and so much more.
  • STURDY & STRONG: Every wooden box no matter it’s size is built to bear the brunt of your awesome workouts.

Параметар на производот

точка бр. YL-FT-145
материјал Composite board
големина 20 "x 24" x 30 "
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта