категорија
Мека Plyo кутија 3 во 1

Споделете го производот во вашиот:
  • Plyometric foam box with 3 different heights (51cm, 61cm, and 76cm). Ideal to train explosiveness and work the entire muscle chain.
  • The density of the foam gives a good rebound. In this way injuries are avoided in case of poorly executed movements. EVA foam and very resistant vinyl coating with zip. Increase power and explosiveness in a safe way thanks to its dense EVA foam.

Параметар на производот

точка бр. YL-FT-120
материјал EVA foam + Vinyl coating
големина 20 "x 24" x 30 "
Тежина 6KGS
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта