категорија
Ракавица за вежбање

Споделете го производот во вашиот:
  • Ull Palm Protection: Workout gloves with full palm protection and thickening PAD will buffer the impact of sport apparatus. The Wrist Strap, as a Stress reliever, contribute to improve your power and adjust the tightness of the gloves for men.
  • Stronger Wrist Support:18 inch wrist brace wraps help provide stable support to your wrist to withstand heavy weights and greatly lower the risk of wrist injuries. Trideer weight lifting gloves support for performing weight training requiring wrist protection, such as weight lifting, dumbbells, kettlebells, pull-ups, etc.
Опис на производот

1

Параметар на производот
Точка бр. YL-BS-212
материјал leather ,polyester
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта