категорија
Двојна заштита на забите

Споделете го производот во вашиот:
  • артикал бр.YL-BOX-302
  • материјал: силикон
Параметар на производот
5
Должина на 5.6cm
Ширина 5.7cm
Висина 3.4cm
Карактеристики

Double-sided: Double-sided protection is more effective in reducing the impact of tooth movement.

Easy to use: Washable and comes with a box, convenient to store.

video

Пакување
Секоја гарнитура за заби во проѕирна кутија со картон за извоз
недефиниран
Транспарентна кутија со картон за извоз
контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта