категорија
Паметни пондерирани Hulahoops што се откачуваат

Споделете го производот во вашиот:
  • Mini hula hoop with gravity ball
  • Elastic massage, environmental protection
  • Glide smoothly,adjustable size
  • Hidden lock easy to assemble, high-strength abs more stable and durable
Опис на производот

360 degree massage accelerate fat burning massage, multiple massage points vibrating massage, mul-section free splicing combination fit for all size of waist.The shorter the rope, the faster the frequency, the longer the rope, the greater the strength.

25

Параметар на производот
Број на модел YL-FA-607
материјал ABS
Редовни бои black/blue/purple/pink
ОЕМ Достапно
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта