категорија
Топката за масажа со шилести јога

Споделете го производот во вашиот:
  • It is made of pure raw materials,no smell,strong hardness and more effective effect.
  • The massage ball has an increased contact area of the body,and the contact points are enlarged.The tip of the circle is designed to be more comfortable.
  • The function of the ball:relieve stress,relax nervous nerves,eliminate fatigue,promote blood circulation,prevent cervical spindylosis.
Опис на производот


7

Параметар на производот

Точка бр. YL-MR-301
име на продукт Топка за масажа
материјал ПВЦ
Боја жолта, сива, сина или како што е прилагодено
големина 7 / 8 / 9cm
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта