категорија
Бол за масажа со шилести кикиритки

Споделете го производот во вашиот:
  • Peanut shape allows for versatile use anywhere on the body, but especially for feet, hands and forearms as you roll out those sensitive muscles. Ideal for your at home self-care routine for Plantar Fasc11tis, Carpal Tunnel and pain relief
  • 80mm * 170mm ideal for use by men, women and kids. Take with you anywhere in it’s own travel bag! Relax tired muscles while at home, at the gym, in the office or while traveling
  • Massage roller bumps allow for reflexology therapy that stimulates nerve centers to provide myofascial release. Improve circulation and speed up the healing process
  • Control the pressure and position of your massage by having your therapy tools at home!
  • No one knows your body as well as you do, and this massage ball allows for the utmost in control
Опис на производот

6

Параметар на производот

Точка бр. YL-MR-312
Regular Sizes 8 * 17cm
Regular Color Yellow,gray,blue,red,pink,etc
пакет политорба + картон
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта