категорија
Бол за масажа со шилести фасции за релаксација на морска краставица

Споделете го производот во вашиот:
  • Professional design for fitness club, home or gym center;
  • Great for tired feet and hands;
  • Relaxing, energizing, and stimulating;
  • Increases blood flow to promote healing;
  • Small enough to take with you anywhere;
  • Makes entire body feel good with Goosebumps;
  • Helps to release toxins and improve circulation.
Опис на производот

хонг01

Параметар на производот


Точка бр. YL-MR-311
име на продукт Топка за масажа
материјал ПВЦ
Боја yellow,gray,blue,read or as customized
ЛОГО Прилагодено
големина 15 * 7cm


video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта