категорија
Мини половина рамнотежа топка за стапала

Споделете го производот во вашиот:
  • PVC is a non-toxic,tasteless,recylable material.
  • Anti-skidding appearance pattern increase the friction and stimulate the circulation of blood.
  • Invisible blow hole makes the appearance more delicate.
  • Non-slippery bottom design have better grip,it can strengthen the friction with ground.
  • By providing unstable support surface, it can increase the difficulty of ordinary fitness movements. It can be used for stable training of hands, feet, knees and hips, and good exercise of their core strength.
Опис на производот

*Convenience to message by yourself at any time to relief fatigue

*Can massage your back to relaxes the muscles and inprove blood circulation.

*Relax tensed muscles after exercise.

*Can massage obese part.Strengthen metabolism.Eliminate moisture and fat.

2

Параметар на производот


Точка бр. YL-YG-214
име на продукт Mini half balance ball
материјал ПВЦ
Боја yellow,gray,blue or as customized
ЛОГО Прилагодено
големина 20cm


video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта