категорија
Јога стап

Споделете го производот во вашиот:
  • Adjust your mentality to reduce and eliminate stress in your life.

  • The elderly, etc., to improve the limitation of joint flexibility

  • Improve posture adjustment for shoulder and scapula movements. 

Опис на производот

A yoga stick is a prop designed to help release muscle tension in the body. By using the principle of leverage, when one side of the yoga stick is pushed away from its center, it will generate more force on the other side. Because it mainly acts on smaller and deeper muscles, it can naturally act on body joints to increase their flexibility.


Параметар на производот

Точка бр. YL-MR-217
Име Јога стап
Боја Прилагодено
логото Прилагодено
Карактеристики

Whether the body is leaning or...lifting the yoga stick acts on the body, and when you move, notice how your body changes.

Yoga enthusiasts accept and tolerate their past, adjust their mentality and use it flexibly. Correct bad posture.

Massage and strengthen various organs to balance their functions, promote blood circulation and metabolism, slow down and eliminate chronic diseases, and play a therapeutic role in diseases.


контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта