категорија
Сет за јога со јога мат Јога топка Јога пилат прстен Јога блок

Споделете го производот во вашиот:

●PVC Yoga mat with printing:Eco friendly PVC material,easy to clean and maintain,fitness and leisure multi-functional.

●PVC yoga ball with pump:Thickened explosion-proof yoga ball high load bearing and safe to use.

●Yoga block: High-density EVA yoga block light and pressure resistant not easy to deform.

●Yoga straps:Yoga straps are useful to assist in attaining correct postures by providing the required tension of a pose without straining.

●Yoga ring:Simple and easy-to-use Pilates ring, simple movement training, 15 minutes per day, you can achieve the effect of slimming and body building.

Опис на производот

Yoga Starter Kit Includes 6 Pieces: 1 Јога МАТ,1 Exercise Ball,1 Air Pump,1 Yoga Blocks,1 Yoga Strap.The yoga block and strap are auxiliary product when doing yoga practice. When doing some basic yoga postures,such as forward bending poses, you can use blocks to transition.The strap provides great assistance for you to hold the poses longer with comfort, and increases the flexibility of your body, reducing the risk of pulled muscles and other injuries.
Параметар на производот


Точка бр. YL-YG-408
име на продукт Јога МАТ Пилат прстен
Сала за вежбање Yoga Blcok Јога ремен
материјал ПВЦ
Glass fiber,foam,TPR ПВЦ ЕВА Полиестер
Боја Purple or as customized Purple or as customized Purple or as customized Purple or as customized Pink or as customized
ЛОГО Прилагодено Прилагодено Прилагодено Прилагодено Прилагодено
големина 173/183*61*0.3-0.8cm Φ36 / 39 45/55/65/75/85/95cm 3 * 6 * 9инч 183 * 3.8cm
контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта