категорија
Ткаенина полиестер Хип Бенд

Споделете го производот во вашиот:
  • 【Versatile Exercise Bands】: Best exercise bands for hips, glutes and legs as these resistance hip bands could help you perform squats correctly,keep your knees pushed out. It can also be a powerful training tool for the whole body. Anyone looking to increase mobility or muscle stamina and strength can use these bands for your training.
  • 【Durable Resistance Band】No more worry about the "Roll up/Sliding” problem, different from those latex/rubber resistance bands, this exercise band is seamed with high-quality cotton polyester stretch fabric and built-in elastic nature latex inner, feature skin-friendly and, also durable, stable and anti-slip
  • 【Lightweight & Portable】
Опис на производот

1

Параметар на производот
Број на модел YL-FA-722
Име Fabric Hip Band
материјал cotton polyester fabric and nature latex inner
Боја Прилагодено
логото Прилагодено
големина 33cm/38cm/43cm*8cm
пакет 3pcs/set with color box
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта