категорија
Тонирање цевка со покривка од ткаенина

Споделете го производот во вашиот:
Опис на производот

DOUBLE PROTECTION: This premium resistance band set build with high quality protective Nylon sleeve and premium natural 100% latex, and provide you double protection in case the band were to snap, and build with protective nylon sleeves which prevents the resistance tube from being damaged and ageing to provide maximum resistance and give you the best fitness experience.
Working out with latex resistance bands helps develop long, lean musculature.
Covered Resistance Training Bands come in various strengths to accommodate different strength levels.

6

Параметар на производот
Број на модел YL-FA-702
материјал LATEX OR TPR TUBE+FOAM HANDLE
логото Прилагодено лого
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта