категорија
Отпорна цевка со 4 рачки

Споделете го производот во вашиот:
  • GOOD-QUALITY MATERIAL: High quality natural latex is extremely durable and improve comfort and wear-resistant performance. Four plastic handles increase the contact surface and friction with your hands to make your hands feel more comfortable
  • SAFE AND MULTIFUNCTIONAL: Using the fitness stretch band to workout your arms, back, legs, and butt, it is perfect for body resistance training and physical therapy to help strengthen torn ligaments or muscles and obtain overall strength, flexibility, coordination, and balance.
Параметар на производот

точка бр. YL-FA-706
материјал Latex or tpr ,pp,pvc
големина X x 8 7 2 инчи
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта