категорија
Комплет отпорни цевки 3 во 1

Споделете го производот во вашиот:
Параметар на производот

точка бр. YL-FA-705
материјал TPR
Карактеристики

FIGURE 8 DESIGN – Closed-loop design is great for two-handed exercises, or for looping around sturdy objects for unilateral exercises

A ankle resistance band and a long resistance band which are a great way to help you improve your flexibility.

Лентите за отпор се покажаа како неопходни за помагање на закрепнувањето и се особено корисни кога станува збор за работа на повреди на колкот, рамото и колената.

video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта