категорија
Ролери за масажа со плута

Споделете го производот во вашиот:
  • Cork has waterproof, light, heat insulation, flame retardant, heat preservation, sound insulation, wear-resisting, flexibility good wait for an advantage.
  • Comfortable to the touch and smooth surface
Опис на производот

1. Wood is dense and durable.

2. Natural material can be washed with water.

3. Soft texture, made of broken cork, with multiple complex processes, comfortable and soft.

4. Pressure resistance, cork products are not afraid of moisture, widely applicable, economical and practical.

5. No peculiar smell, natural materials, no decay, no decay, close to nature, quiet heat insulation.

1

Параметар на производот

Број на модел YL-MR-148
Име на производот Ролери за масажа со плута
материјал Корк
Боја Прилагодено
Тежина 17/18.5 / 22кг
логото Прилагодено
големина 10x30/33/40cm
пакет Polybag/Color Box или прилагодено
функција Фитнес
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта