категорија
Рачна ролерска топка за масажа за ублажување на мускулната болка и замор

Споделете го производот во вашиот:
  • Trigger Point & Tight Muscle Therapy,Use this deep tissue massage ball on your forearms, thighs, hips, upper and lower back, calves, and feet for the ultimate massage experience.
  • This massage roller features ABS material with round, TPR gear designed to massage like fingers, creating the perfect massage with cross-fiber friction, providing an overall gentler massage.
  • Lightweight, Small and Compact,easy to carry and designed to be held in one hand or placed on the floor for plantar relief, making it the perfect portable foot roller for travel and for athletes and those on-the-go.
Опис на производот

Handheld massage roller works great to get deep to relieve muscle tightness and soreness. It’s the ideal manual massage tool to provide relief to tense and tired muscles with pinpoint precision.

7

Параметар на производот

Точка НЕ YL-MR-321
материјал PP + TPR
Боја GREEN/blue/pink/YELLOW
точка Димензии 7 * 6CM
Тежина 100G
Карактеристики

6

video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта