категорија
Масажерот на вратот

Споделете го производот во вашиот:
  • Контролиран интензитет на масажа
  • Олеснување на мускулната болка и ослободување од замор
  • Mimic a Massage of Person,lightweight & Portable
  • Ергономски и флексибилен дизајн
Опис на производот

The two soft yet firm silicone balls can help relax your tense muscles by focusing on the main pressure trigger points. You can press, squeeze, and knead to release your tight, stiff, and aching muscles on your neck, shoulder, or leg, so to help improve your blood circulation to release your fatigue, which improve your sleeping quality and maintain good body energy.

15

Параметар на производот

име на продукт Масажерот на вратот
Број на модел YL-MR-217
материјал PP
функција Достапно
Пакување Polybag
функција Долгорочните
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта