категорија
Комплет душеци и перници за акупресурна масажа

Споделете го производот во вашиот:
  • Used for bodybuilding and relaxation,100% natural linen surface;
  • Acupressure mat filled with 100% coconut fiber;
  • Acupressure pillow 100%buckwheat shell filling.
Опис на производот

The acupressure spikes are equally placed across the mat to ensure even and balanced pressure. Its size targets your entire back, allowing you to treat upper or lower back pain.

The Acupressure Mat works in a similar way to the ancient art of acupuncture, stimulating energy, vitality and a sense of well being in the body. Simply lay on the mat for 20-30 mins a day and feel the benefit!

5

Параметар на производот

Точка бр. YL-MR-401
Големина на мат 74x44CM
Големина на перница 44x34CM
материјал лен
функција масажа
ОЕМ Достапно
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта