категорија
Прилагодлив рачен стисок за фитнес вежбање

Споделете го производот во вашиот:
  • Anti slip meets various postures and feels stable.
  • Free adjustment of grip strength.Comfortable grip,prevent slipping.
  • TPR coating,wear resistant,antiskid and easy to clean.
  • Fashionable color and exquisite shape,easy to operate,suitable for different locations.
  • Usage:exercise arm,finger strength and flexibility,strengthen muscles,relieve fatigue.
Опис на производот

15

Параметар на производот
Број на модел YL-FA-108
материјал PE,TPR,ABS
големина 2.4mm spring(5-20kgs),2.8mm spring(10-40kgs),3.0mm spring(20-60kgs)
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта