категорија
Силиконски носилки за вежбање со прсти

Споделете го производот во вашиот:

1.100% сосема нов и висок квалитет.

2.Easy to train anywhere, whether in the traffic jam or in the evening cozy in front of the TV.

3.High quality silica gel freezing production, flexible, good elasticity, not easy to deformation.

4.Exercise fingers, promote the flexibility in the brain, fitness, save a space again.

5.Strengthens your finger muscles and even parts of your forearm


Опис на производот

Како да го користите?

STEP 1:Put your finger in the finger hole                                                                                                      

STEP 2:Fingers spread out                                                                                                                            

STEP 3:Shrink and expand fingers to promote blood circulation and exercise hand strength

Параметар на производот

Точка бр. YL-FA -112
име на продукт Finger exercise stretcher
материјал силиконска
Боја сива, црна, жолта, сина, црвена, зелена, портокалова, виолетова и др
ЛОГО Прилагодено
сила Light/Medium/Heavy


контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта