категорија
AB Ролери

Споделете го производот во вашиот:
  • All steel structure, strong bearing capacity, strong.
  • Convenient disassembly and assembly, convenient storage.
  • Help with sit-ups to protect your spine.
Параметар на производот
Број на модел YL-FW-810
Име на производот AB Ролери
материјал Steel+Foam
Боја Црна, сива
функција Фитнес
логото прилагодени
големина 69 * 70 * 64.5cm
пакет 1set poly bag/color box
ОЕМ Информации
функција Долгорочните
Карактеристики

1. Leg press and tummy tuck exercise, exercise leg lines and protect knee joint.

2.Leather cushion, smooth, elastic and comfortable.

3. Foam handshake, high density, not easy to fade, easy to touch when moving.

4. It is not easy to deform and spray eu environmental protection anti-rust paint, anti-rust, durable.

video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта