категорија
Ротирачки Push Up лента

Споделете го производот во вашиот:
  • Стенд за складирање Дизајниран да се ротира малку, да вклучува повеќе мускули и да ја зголемува силата и дефиницијата во рацете, рамената, градите, грбот и стомачните мускули
  • Ergonomic grips help distribute weight evenly, reducing pressure points and joint strain on wrists and elbows
  • Изграден за да трае последната конструкција со мазна ротација и челичен систем на лежиште; Гази на дното на рачките Безбедно зафатете ги сите подни површини
Опис на производот

1

Параметар на производот

точка бр. YL-FA-409
материјал PP + TPE
големина 10 инчи x 8.25 инчи x 6.2 инчи
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта