категорија
Лента за повлекување на брадата

Споделете го производот во вашиот:
  • portable pull up bar Ideal for pull-ups, push-ups, chin-ups, dips, crunches, and more
  • up to 32" door - the size fits, Excellent for pull ups, triceps dips, push ups, and sit ups
  • chin up bars three grip positions, narrow, wide, and neutral - fits up to a 36 inch wide door
  • door frame pull up bar uses leverage to hold against the doorway so there are no screws and no damage to door. Installs in seconds.
Опис на производот

Мултифункција

Portable pull up bar ideal for pull-ups, push-ups, chin-ups, dips, crunches, and more. Chin up bars three grip positions, narrow, wide, and neutral.

Six Non-slip grip positions to comfortably perform wide, narrow and neutral-grip exercises. Six cushioned foam grips help to prevent slipping and callous formation, giving you the ability to perform exercises from various angles.

Параметар на производот
Број на модел YL-FA-802
Големина на склопот 98 40.5 * * 16.5CM
материјал foam+steel
функција сила обука
функција durable,eco-friendly
материјал foam+steel
ОЕМ Информации
video

Пакување

Each push up bar in color box/outter carton

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта