категорија
Печати лого Таеквондо стапало цел

Споделете го производот во вашиот:
  • Enhances technique: provide a specific target for practitioners to focus their kicks on

  • Builds strength: provide resistance when struck

  • Improves speed: help increase speed and reaction time, as well as develop faster footwork

  • Increases endurance: be used for extended periods of time

  • Reduces risk of injury: absorb impact and distribute force, reducing the risk of injury to both the practitioner and their training partner

  • Versatility: come in a variety of shapes and sizes, making them suitable for a range of training drills and exercises

Параметар на производот

точка бр. YL- BX-126
име на продукт Taekwondo Training Target
Боја Индивидуализира
материјал PU + пена
Возрасна група Adults/kids
пакет опп кеса + картон


Карактеристики

Durability: Taekwondo foot target products are made of high-quality materials that are durable and can withstand the impact of intense training sessions. The targets are designed to last long, even with regular use.

Safety: Safety is paramount in Taekwondo training, and foot target products are designed to provide a safe surface for kicking practice. The targets are made of materials that are soft enough to prevent injuries to the feet and legs but firm enough to provide the necessary resistance.

Portability: Taekwondo foot target products are lightweight and easy to carry, making them ideal for use in different training environments. They can be used both indoors and outdoors, and their portability allows practitioners to take them wherever they go.

Versatility: Taekwondo foot target products can be used for various kicking techniques and training drills. They can be used to improve accuracy, speed, power, and agility, and are suitable for practitioners of all skill levels.

Adjustability: Some Taekwondo foot target products come with adjustable straps or heights, allowing practitioners to customize the targets to their specific needs. This adjustability feature allows for greater versatility and can help enhance training effectiveness.

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Дали нудите гаранција за производите?
Да, ние нудиме 1-3 години гаранција за нашите производи.
Како да се справите со неисправните производи или да ги вратите парите на неисправните производи?
Прво. Нашите производи се произведуваат во строг систем за контрола на квалитетот и стапката на неисправност ќе биде помала од 0.2%. Второ. За време на гарантниот период, ќе ве замениме со нови делови.
Што е со плаќањето?
Ние прифаќаме плаќање со alibaba trade assurance или T/T или L/C плаќања.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта