категорија
Цементна плоча со двојна боја

Споделете го производот во вашиот:
  • Professional design,Best quality bumper plates.With standard weight.
  • From 5kg to 25kg.
  • Логото е достапно
  • Pastic bag --paper carton-- pallet or wooden carton
  • Softy individual package with standard export carton box or according to customer's requirement
Опис на производот

TPU material,eco-friendly,The precision tooled stainless-steel inserts allow the plates to slide freely on the bar.Comfortable triple-grip hand holds are easy handing,loading and unloading.bumper plate with good durability and quality.

3

Параметар на производот

Број на модел YL-FW-116
Име Плоча за тежина на TPU
материјал TPU
Боја Прилагодено
Тежина 2.5/5/10/15/20KG
логото Достапно приспособено лого
ден 26mm
Пакување 1pc/brown box
MOQ 1T
тип Плочи
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта