категорија
Медицинска топка од гума

Споделете го производот во вашиот:
  • Both the ball shell and the balloon are made of high-quality environmentally friendly rubber materials to ensure that the ball is strong and durable.
  • A textured basketball-like surface provides a more comfortable and easier grip during workouts.
  • With the use of a medicine ball, your coordination and balance can be greatly improved
  • Weight optional: 1-10KGS.
Опис на производот

The fitness ball provides unlimited variations on basic movements such as squats, shoulder presses, push-ups, lunges, chest throws, jumps and deadlifts. Med Ball exercises combine the strength and speed of movement of weight training to build explosive strength and endurance in your training program.

9

Параметар на производот
големина Дијаметар на топката
1-2КГС 19CM
3-5КГС 23CM
6-10КГС 28.6CM
Карактеристики

10

video

Пакување
Секоја SLAM BALL во поли кеса + надворешни картони или кутија во боја
недефиниран
Поли торба
недефиниран
Надворешни картони
недефиниран
Боја кутија
контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта