категорија
Основен лизгач

Споделете го производот во вашиот:
  • COMPACT & CONVENIENT – These sliders are convenient for so many reasons: they are small, light, and compact, which makes it easy to store them when not in use.
  • The Sliders introduce a balance and stability challenge to every movement, which forces you to engage your core muscles and results in your abdominals becoming stronger
  • Dual Sided Design ✦ The exercise sliding disc can be placed under both hands or under your feet. Fabric surfaces use on hard and smooth surfaces, like ceramic tile and hardwood floors. Plastic surfaces use on soft surfaces, such as carpets or other blanket. When you step on the slide, your feet or hands can easily slide on the ground.
Опис на производот

1

Параметар на производот
Точка бр. YL-FT-314
материјал ABS+EVA
големина ДИА 17.5cm
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта