категорија
Основен лизгач

Споделете го производот во вашиот:
  • КОМПАКТНИ И ПОГОДНИ – Овие лизгачи се погодни поради многу причини: тие се мали, лесни и компактни, што го олеснува нивното складирање кога не се користат.
  • Лизгачите воведуваат предизвик за рамнотежа и стабилност на секое движење, што ве принудува да ги вклучите вашите мускули на јадрото и резултира со тоа што вашите стомачни стануваат посилни
Опис на производот

7

Параметар на производот
Точка бр. YL-FT-320A
материјал Polyester with foam
големина ДИА 22.5cm
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта