категорија
Трицепс јаже

Споделете го производот во вашиот:
  • Professional gym combined fitness equipment with rope handle, 360-degree rotating lug design;
  • The high-strength nylon filament rope body can be used flexibly, exercise in place, and burn calories in an all-round way;
  • The rubber and plastic heads at both ends are comfortable to hold, and the environmentally friendly material is resistant to continuous pulling.
Опис на производот

Exercise parts: biceps, triceps, latissimus dorsi, etc., bid farewell to traditional heavy fitness equipment, deeply stimulate your muscles to exercise with the трицепс јаже.

QMFB}5FYWMS7VA)4BABHVNH

Параметар на производот

Број на модел YL-FW-435
материјал nylon+TPR
Боја Црна
Должина на 70cm
дијаметар 28mm
функција Тренинг за тело
функција Долгорочните
Карактеристики
Each Tricep Rope Set in Poly Bag + Outer Cartons
недефиниран
Надворешна картон
недефиниран
Надворешна картон
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта