категорија
Појас за кревање тегови

Споделете го производот во вашиот:
  • High Quality Velcro With Free Adjustable
  • Breathable Mesh And Not Stuffy
  • Thickened Steel Buckle Durable
Опис на производот

1)Premium MHiL Quality & Premium Service
2)Auto Lock Fastening for Superior Safety
3)Enhanced Performance & Boost Your Training
4)Maximum Support & High-Quality Design for Your Back
5)Ideal for Men & Women, Beginners & Pros
6)Boost Your Training

1

Параметар на производот

Точка бр. YL-FW-516
материјал EVA,NYLON,neoprene
големина M/L/XL,110CM/120CM/130CM
Боја Black,Customized
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта