категорија
PU MMA Ракавици

Споделете го производот во вашиот:
  • The MMA gloves are ultra-lightweight, easy to clean and maintain, giving you a comfortable fit and snug fit. These best MMA training gloves can withstand the toughest and intense workouts for months without needing any replacement.
  • Made some adjustments to the internal filling, adding more filling at the points of force while avoiding the gloves being too heavy and affecting flexibility and enhance the effect of shock absorption avoiding the impact of punching accuracy due to vibration.
Опис на производот

1

Параметар на производот
Точка бр. YL-BX-106
Име ММА ракавици
материјал PU
Боја Прилагодено
Тежина 8/10/12/14/16OZ
логото Прилагодено
пакет Поли кеса + картон
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта