категорија
PU боксерска ракавица

Споделете го производот во вашиот:
  • Just What You Need: created to give you professional gear at entry level affordability. Our gloves keep your hands snug and protected inside, go all-black for that understated look
  • The Perfect Fit: Special longitudinal arch design will make you feel like you’ve been wearing these all along. Mesh palms allow your hands to breathe while working your hardest, keeping your hands dryer and cleaner
Опис на производот

3

Параметар на производот
Точка бр. YL-BS-103
Име Боксерска ракавица
материјал pu/pvc
Боја прилагодени
Тежина 8/10/12/14/16OZ
логото прилагодени
пакет Poly bag+Carton
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта