категорија
Стандардна EZ Curl Weight Bar

Споделете го производот во вашиот:
  • Threaded curl bar is made of solid steel in a chrome finish
  • Виткањето на шипката овозможува вашата рака безбедно да ја фати шипката. плочите за тежина се прицврстени со јаки заклучени со ѕвезди за да се спречи нивното лизгање за време на вежбата
  • The easy curl bar’s unique structure facilitates precise contact of your hand onto the shaft for a superior hold. It also allows multiple grip positions for comfortable lifting.
Опис на производот

Get the muscle tone and definition you've always desired with the curl мрена 1" standard E-Z curl bar. This curl bar will keep your hands comfortable while you work out and is equipped with diamond-knurled hand-grips to give you the grip you need. The E-Z curl bar works on isolating and intensifying muscle development in your upper arms, making it an optimal choice whether you are a beginner or an exercise enthusiast.

2

Параметар на производот

ден 25.4/28 / 30ММ
Должина на 47”(120MM)
Боја хромиран
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта