категорија
Супер завиткана лента со навој со јаки за заклучување на хром без тегови

Споделете го производот во вашиот:
  • Навојната шипка е изработена од цврст челик во хромирана завршница
  • Виткањето на шипката овозможува вашата рака безбедно да ја фати шипката. плочите за тежина се прицврстени со јаки заклучени со ѕвезди за да се спречи нивното лизгање за време на вежбата
  • Уникатната структура на лесната шипка го олеснува прецизниот контакт на вашата рака на вратилото за супериорно држење. Овозможува и повеќекратни позиции за држење за удобно кревање.
Опис на производот

Integral casting without welding rod, the product is stronger and more load-bearing. Seven-layer nickel-plated chrome-plating process, the whole is brighter, it is not easy to lose the electroplating layer, does not rust, and can be used for a longer time. The diameter of the rod can be adjusted according to the different apertures of the bell plate, and different combination kits are applicable.The easy curl bar’s unique structure facilitates precise contact of your hand onto the shaft for a superior hold. It also allows multiple grip positions for comfortable lifting.

5

Параметар на производот

ден 25.4/28 / 30ММ
Должина на 47" (120 мм)
Боја хромиран
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта