категорија
Качување по ѕидови

Споделете го производот во вашиот:
  • Wooden panels: The wall is usually made of wooden panels that are secured to a sturdy frame.

  • Hand and foot holds: The wall is covered with various hand and foot holds that climbers use to ascend the wall.


Опис на производот

Wooden wall climbing is a popular physical activity that requires strength, balance, and agility. It involves climbing up a wooden wall using strategically placed hand and foot holds. Here are some common features and descriptions of wooden wall climbing.                    

Overall, wooden wall climbing is a fun and challenging activity that provides a full-body workout while also improving mental focus and problem-solving skills.

Параметар на производот

Точка бр
Yl-FO-137
материјал wooden/plywood
Возраст опсег
> 3 годиниКарактеристики

Difficulty levels: Wooden wall climbing walls often have different difficulty levels marked by colored tape or stickers. This allows climbers to choose a route that matches their skill level.

Safety equipment: Climbers are typically required to wear safety equipment such as harnesses, ropes, and helmets. In addition, there may be trained staff members present to assist climbers.

Training areas: Some wooden wall climbing facilities have designated training areas where climbers can practice specific techniques and exercises to improve their climbing skills.

Group events: Wooden wall climbing is often used for group events such as birthday parties, team building exercises, and corporate retreats. These events may include organized competitions and games.

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Дали нудите гаранција за производите?
Да, ние нудиме 1-3 години гаранција за нашите производи.
Како да се справите со неисправните производи или да ги вратите парите на неисправните производи?
Прво. Нашите производи се произведуваат во строг систем за контрола на квалитетот и стапката на неисправност ќе биде помала од 0.2%. Второ. За време на гарантниот период, ќе ве замениме со нови делови.
Што е со плаќањето?
Ние прифаќаме плаќање со alibaba trade assurance или T/T или L/C плаќања
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта