категорија
Подлога за врат на сквотот со мрена

Споделете го производот во вашиот:
  • Extra Thick, non-slip rubber-foam absorbs impact;
  • Reduces pain.Anti-Slip matte finish to reduce risk of slippage;
  • Increase grip on the shoulders.
Опис на производот

Quick-Slip design for easy and fast installation on any мрена. Fits any bar without movement. Just clip the bar pad on the bar and start exercising

3

Параметар на производот
Број на модел YL-FW-520
Име Подлога за врат на сквотот со мрена
материјал Пена
Боја Црна или прилагодена
логото Прилагодено
Должина на 445 mm/17.5 инчи
Дебелина 36.8мм/1.446 инчи
пакет Поли кеса + картон
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта