категорија
Прилагодлив PP аеробен чекор

Споделете го производот во вашиот:
  • Support Up To 500 lbs
  • Adjustable Heights: 4” to 6”
  • Dimensions: 27”L X 11”W X 6”H
  • Материјал: ПП + АБС
Опис на производот

This exercise stepper will help you improve your cardiovascular fitness and strengthen your lower body. The secure, nonskid surface can ensure your sporting activity safely for it gives you a firm footing and works your way up as your endurance and abilities improve. The aerobic step can be used to shape your hamstrings with alternating lunges and strengthen your chest and back muscle by doing pushups. It’s ideal for indoor and outdoor workout and easy to maintain and keep clean.

2

Параметар на производот

Точка бр. YL-TS-205
Име ПП аеробен степер
материјал PP
Боја Прилагодена боја
Тежина 3.7KG
логото Прилагодено логото
големина 72 * 36.5 * 15cm
пакет Поли кеса + картон
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта