категорија
Прилагодлив PP аеробен чекор

Споделете го производот во вашиот:
  • Non-slip surface on platform that supports up to 250kgs
  • Easy to use, no assembly required
Опис на производот

This exercise stepper will help you improve cardiovascular fitness and build lower body strength. A secure, non-slip surface keeps your physical activity safe as it provides you with a firm footing and progresses as your stamina and abilities increase. Cardio steps build hamstrings with alternating lunges and strengthen chest and back muscles with push-ups, great for indoor and outdoor workouts, easy to maintain and keep clean.

2

Параметар на производот

Точка бр. YL-TS-203
Име PP Aerobic Stepper
материјал PP
Боја Прилагодена боја
Тежина 3.5kg
логото Достапно е прилагодено лого
големина 70 * 28 * 12cm
пакет Поли кеса + картон
функција аеробни тренинзи
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта