категорија
Прилагодлив аеробен степер 2 во 1

Споделете го производот во вашиот:
  • Adjustable Backrest and Feet, Non-slip Surface and Anti-slip Bottom.
  • Sliding track adjustment is more convenient.
  • Rubber textured Floor mats.
Опис на производот

This Deck lets you perform cardio workouts based on aerobic stepping. In addition, you can use it as a weight bench (flat, incline and decline positions possible; 3 positions).

Step height of 20cm is ideal for low impact aerobics. To increase the intensity, unfold the two ground supports to simple create a height of 35cm.

The step section and the ground supports are provided with anti-skid. This makes the Hastings Deck very stable and safe to use.

Параметар на производот

Точка бр. YL-TS-209
Име Прилагодлив аеробен чекор
материјал PP
Боја Прилагодено
NW 12.5 кг
логото Прилагодено
големина 110L x 34W x (20-35)H cm
пакет Поли кеса + картон
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта