категорија
Прилагодлив аеробен чекор

Споделете го производот во вашиот:
  • High quality PP material for extra strength & Durablility.
  • Easy to Install and store.
  • Safe& Non-slip surface, no sliding or scratching.
Опис на производот

Adjustable height design, you can steadily increase the step of your workout to suit.

Provide a firm grip on flooring whilst also helping to minimize noise during workouts.

Suitable for beginners and professionals of all ages & fitness levels at home or in the gym.

Great for fat burning, improving cardiovascular health and muscular strength, co-ordination and balance.

Параметар на производот

Точка бр. YL-TS-201
Име Прилагодлив аеробен чекор
материјал ПП + АБС
Боја Прилагодено
Тежина 2.8KG
логото Прилагодено
големина 67x27x10 см
пакет Поли кеса + картон
функција Долгорочните
video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта