категорија
Корк сквот клин јога блок

Споделете го производот во вашиот:
  • Squat block, more secure and more stable to complete difficult training.

  • Improves Leg and Hip Strength.

  • Improve squat form and prevent muscular knee injuries.

Параметар на производот

Точка бр. YL-FT-162
Име Корк сквот клин јога блок
материјал Корк
големина 23cm * 6.5cm
Карактеристики

Yoga blocks made of cork, very strong.

The texture on the surface is very popular among yoga enthusiasts, it can provide good support and grip.

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта