категорија
ТПР и Латекс Фитнес Аеробик Еластичен ролна 25m Стреч бенд

Споделете го производот во вашиот:
  • Customize your resistance training with a band roll, using scissors to cut your band to the desired length
  • Low-cost way to increase strength, enhance body tone, and increase muscle size
  • Lightweight, compact design allows bands to be used in the clinic, gym, home, or easily take them on the go
Опис на производот

Аеробик бенд Artbell нуди мазен отпор за време на вежбите за држење на strechand, и помага во зголемување на мускулната сила, Artbell аеробик бенд нуди мазен отпор за време на вежби за strechand задржување, и помага да се зголеми мускулната сила, издржливоста, флексибилноста и перформансите на вежбање, кодирани во боја за да се означат нивоата на отпор од жолта до сребро.

Параметар на производот
Точка бр. ФА-728
ГОЛЕМИНА 28m*150mm*0.3/0.4/0.5/0.6mm
МАТЕРИЈАЛ TPE/LATEX
video

Пакување
OPP чанта со кутија во боја
контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта