категорија
Најлон јога ремен

Споделете го производот во вашиот:
  • Lengthened, soft cotton, strong, anti-skid, sweat absorption, wear resistance.
  • Water softening, without adding softener, natural skin-friendly touch.
  • Easy to carry, easy to store and carry, can be used anytime and anywhere.

  • Easy maintenance, washable material, can be washed repeatedly.

  • Household portable, can be used with door panel, can also be used directly.

  • Lifting ring metal lock, alloy metal lock freely adjust the length, firmly lock the ribbon does not slide, training peace of mind.

Опис на производот

1. Ligament stretching, body shaping, elegant posture, temperament improvement.

2. Open back assist training, stretch back lines, arm strength assist training, stretch arm biceps, latissimus dorsi assist training, stretch latissimus dorsi and external oblique muscle, leg assist training, stretch and relax muscle ligaments. 

3. Effectively comfort muscles and bones, improve body flexibility and shape a good state.


Параметар на производот
Број на модел YL-FA-320
Име на производот Најлон јога ремен
материјал Nylon/Polister
Боја Green,Brown,Purple or Customized
логото Прилагодено
големина 183 * 3.8cm
пакет
Polybag/Color Box или прилагодено
video

стоки_видео

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта