категорија
Пешкир за јога со висока температура

Споделете го производот во вашиот:
  • Microfiber double-sided velvet, comfortable to the touch and fine workmanship
  • Quick drying performance - quick drying, good water absorption
  • Colour fastness - Colour fastness test,do not fade
  • Comfort - Soft and skin-friendly
  • Големина: 183*63 см
Опис на производот

Јога пешкир здрав материјал, безбеден без мирис; И машки и женски; Мека, удобна, светла боја, без бактерии, без мирис, без топка, без коса, без свила. Јога МАТ to absorb sweat and prevent breathing in bacteria from the mat, and prevent breathing in bacteria or dust mites when certain facial movements get close to the mat while doing yoga.The special capillary adsorption effect of superfine fiber makes the fabric have the characteristics of fast water absorption and fast drying. Lightweight, versatile and easy to carry. Machine washable for easy cleaning.

Параметар на производот
Број на модел YL-YG-310
Име на производот Јога пешкир
материјал Микрофибер
Боја Розова или прилагодена
Тежина 440g
логото Прилагодено
големина 183 * 63CM
пакет Polybag или прилагодено
функција Тренинг за тело
функција Долгорочните
Карактеристики

10

video

контактирајте не
Дознајте повеќе од ЧПП
Ќе најдете дека работите во вистинско партнерство што резултира со неверојатно искуство и краен производ кој е најдобар.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Како да добиете примерок?
Боја и примерок картичка може да бидеобезбедени бесплатно, плаќаат само за испорака. За приспособени примероци, ве молиме контактирајте со нас.
Ако имате повеќе прашања, ве молиме испратете ни е-пошта